INGE ANNO
Met passie voor menselijke interactie

Wie zijn wij

Levendig en doortastend, het hart op de tong, oprecht empathisch,… zijn maar enkele kenmerken die ik gebruik om mezelf als persoon te omschrijven. Dit gecombineerd met een passie voor menselijke interactie, een no-nonsense houding en jarenlange ervaring maken mij tot gedreven HR-professional.

 

Mensen inzetten op hun talenten is mijn motto en dat pas ik ook voor mezelf toe. Daarom werd ik de eerste Radical Collaboration trainer in België en ben ik gepassioneerd door mensen te leren hoe ze hun 5 skills voor collaboration influence kunnen ontwikkelen: collaborative intention, truthfulness, self-accountability, self-awareness en awareness of others, solving problems en negotiating.

 

Daarnaast boeit het me mateloos om inzicht te verkrijgen in menselijke drijfveren, zowel bij individuen, werkgroepen als organisaties. Daarom volgde ik de opleiding tot certified Management Drives trainer en ben ik intussen doorwinterd in de omgang met teams.

 

Met meer dan 15 jaar ervaring als freelance HR-consultant, trainer en coach heb ik me intussen toegespitst op mijn talenten en sterktes. Van essentieel belang in mijn aanpak is het inzicht verkrijgen in drijfveren en gedrag.

Bedrijven kunnen bij mij terecht voor het aanleren van softskills en leiderschapsvaardigheden, HR interim management, communication skills training, recruitment, competence management, collaboration skills, carrièreplanning, persoonlijke groei en ontwikkeling, change trajecten en Management Drives.

 

Als HR business partner, trainer en coach, focus ik op talent en persoonseigen innerlijke krachten om mensen naar een hoger niveau in hun professioneel en persoonlijk leven te tillen.